Üdvözöljük a

A Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete is részt vesz a Construma 2019. kiállításon

honlapján!

-

A Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete is részt vesz a Construma 2019. kiállításon

Szerző: Czirbik Milán | 2019. április 2.

A Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestületének G pavilon 102/E standján minden érdeklődőt szeretettel várnak 2019. április 3 és 7 között a Hungexpón, ahol egy ipartestületi konferencián is részt vehetnek az érdeklődők.

A Hungexpo Zrt. és az Ipartestület támogatásával az A és G/F pavilonok közötti passzázs P9-es területén a BKSZC Ybl Miklós Építőipari Szakgimnáziuma és és Szakközépiskolája (Budapest) és a Ceglédi Szakképzési Centrum Szterényi József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Monor) diákjai tartanak kőfaragásból bemutatót. Az Ipartestület G pavilon 102/E standján a Madar- Épkő Kft. (Vecsés) mutatkozik be.

 

Az idei évben a kiállítás kísérő rendezvényeként, 2019. április 5-én (péntek) 10 órától, az A Pavilon All galéria 170-es termében egy konferenciát tartanak a következő címmel: A Kőanyagok újragondolt felhasználása a Nemzeti Kastély- és Várprogramban, és a műemlékek felújításában a Kőfaragó szakma népszerűsítése. A konferencia részletes programja mellékletben olvasható.

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezők előzetes regisztráció után, jelentős szakmai kedvezménnyel tekinthetik meg a szakkiállítást. A konferencián való részvételt a MÉK 1 kreditponttal ismeri el.

 

Regisztrációs link: http://construma.hu/online-regisztracio

 

Az Ipartestület tagjai az alábbi elérhetőségeken ingyenesen igényelhetnek belépőket a kiállításra és konferenciára. (stone@stoneinfo.hu)

Telefon: +36 20 399 2728

Csatolt állományok: