Üdvözöljük a

Idén is lehet pályázni a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj elnyerésére

honlapján!

-

Idén is lehet pályázni a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj elnyerésére

Szerző: Czirbik Milán | 2018. április 5.

A Magyar Formatervezési Tanács a szervezetek elismerésére ismét meghirdette a Design Management Díj felhívást és a kiemelkedő design értéket képviselő termékeket, szolgáltatásokat elismerő Magyar Formatervezési Díj pályázatot.

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designtudatos vállalatirányítás elismerésére. A díj célja, hogy bemutassa, a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és a vállalatmenedzsmentbe való integrációja hogyan járul hozzá egy szervezet küldetésének megvalósításához, növelve hatékonyságát, versenyképességét, és elismerje ennek kiváló példáit.

 

Várják azon szervezeteknek a nevezését, akik magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását tekintik sikerük zálogának. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2018. június 1.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 39. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter – a Tanács közreműködésével. A pályázatot termék-, vizuális kommunikáció-, terv- és diákmunka-kategóriában lehet benyújtani, az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termék, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén, melyen egyaránt várják gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2018. május 4. A díjak elismertjei az őszi, idén 15 éves jubileumát ünneplő Design Hét Budapest kiemelt eseményeként kerülnek bemutatásra.

 

A részletes pályázati felhívás, a jelölő és a nevezési lap letölthető:

 

www.mft.org.hu