Üdvözöljük a

Közbeszerzésekről közérthetően címmel tartanak konferenciát a Kamarában

honlapján!

-

Közbeszerzésekről közérthetően címmel tartanak konferenciát a Kamarában

Szerző: Czirbik Milán | 2018. január 25.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Miniszterelnökséggel és a Közbeszerzési Hatósággal karöltve közbeszerzési konferenciát rendez február 8-án, a Kamarában.

Időpont:           2018. február 8. (csütörtök) 10:00-14:30 (regisztráció 9.30-tól)

Helyszín:         Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem

                      (Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.)

 

 

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer ez év áprilistól mind az ajánlatkérők, mind az ajánlattevők számára kötelezően alkalmazandó! A konferencia célja az új rendszer bemutatása, valamint a közbeszerzések ellenőrzési tapasztalatainak és a jogorvoslati eljárás szabályai legfontosabb változásainak ismertetése.

 

A rendezvény eszköze az interaktivitás, melynek megfelelően a rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik megvitatni a közbeszerzési tárgyú kérdéseiket, közbeszerzési tapasztalataikat az érintett szakértők bevonásával.

 

Önnek lehetősége van arra, hogy kérdéseit megküldje az alábbiakban megadott email címre. Az előre megküldött kérdésekre biztos válasz vár.

 

A részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény akkreditálása a Magyar Építész Kamaránál folyamatban van.

 

Részvételi szándékukat a mellékelt jelentkezési lap hbkik@hbkik.hu e-mail címre való megküldésével jelezhetik, legkésőbb 2018. február 6. napján 12:00 óráig.

 

Az előadásokon elhangzó információk nagyban segíthetik az Ön és munkatársai tevékenységét!

 

A részletes program, valamint a hivatalos meghívó és a jelentkezési lap az alábbiakban, mellékletben található.