Üdvözöljük a

Magyar Formatervezési Díj 2019 - már várják a pályázatokat!

honlapján!

-

Magyar Formatervezési Díj 2019 - már várják a pályázatokat!

Szerző: Czirbik Milán | 2019. április 10.

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 40. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével. A pályázatot termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriákban lehet benyújtani, az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termékek, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén, melyen egyaránt várják a gyártók, a tervezők és a megrendelők jelentkezését.

A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése

 

A Magyar Formatervezési Díjpályázat benyújtásának határideje: 2019. május 6.

 

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, a Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széleskörű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

 

A pályázati felhívás és a jelentkezéshez szükséges adatlap mellékletben található, melyek az alábbi linken is elérhetőek: http://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/mfd_2019_felhivas_elektronikus.pdf

 

Friss hírek, információk: https://www.facebook.com/magyarformatervezesidij/

 

További információval kapcsolatban Kohut-Jankó Anna készséggel áll rendelkezésre a +36 1 474 5859 telefonszámon vagy az anna.janko@hipo.gov.hu email címen.