Üdvözöljük a

Magyar-Román Üzleti Fórumot rendeznek Kolozsváron november 23-án

honlapján!

-

Magyar-Román Üzleti Fórumot rendeznek Kolozsváron november 23-án

Szerző: Czirbik Milán | 2018. november 8.

Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. kolozsvári regionális képviseleti irodája, partnerségben a Kolozs Megyei Tanáccsal és az MKIK Magyar-Román Tagozatával idén immár 6. alkalommal szervezi meg a Magyar-Román Üzleti Fórumot, amelynek célja a magyar-román gazdasági együttműködési lehetőségek feltérképezése és dinamizálása, valamint konkrét üzleti lehetőségek beazonosítása.

A Fórum két fő témájául idén a főszervező a sportgazdaságot, valamint az információs és kommunikációs technológiákat (ICT) választotta, a két ágazatban tapasztalt fejlődésről, valamint a magyar-román együttműködési lehetőségekről panelbeszélgetések keretében kaphatnak az érdeklődők tájékoztatást.

 

A témákat érintő szakmai előadásokat követően a vállalatok részére – az előzetes on-line foglalások alapján – B2B találkozók kerülnek megszervezésre, a rendezvény pedig egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött állófogadással zárul.

 

A programmal kapcsolatos fejleményeket és változásokat a  http://hurobusinessforum2018.talkb2b.net/hu honlapon követhetik nyomon.

 

A rendezvényre 2018. november 23-án (pénteken) 14:00 órai (UTC+02:00) kezdettel kerül sor a kolozsvári stadion (Cluj Arena) 1. emeleti konferenciatermében: Kolozsvár, 400375 Aleea Stadionului utca 2 szám. A rendezvény magyar és román nyelven szinkrontolmácsolással zajlik. Az eseménnyel kapcsolatos   meghívó, illetve a részletes program a mellékletben található.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat a következő elektronikus nyomtatvány kitöltésével jelezhetik legkésőbb 2018. november 20-ig: regisztráció.

 

További információ igénye esetén forduljanak Magyarország Főkonzulátusa Kolozsvár, Külgazdasági Iroda által megadott elérhetőségeken Tel.: (+40) 264 596 300 (9133); E-mail: trade.kol@mfa.gov.hu, vagy az MKIK Magyar-Román Tagozatának titkárságához.