Üdvözöljük a

Vállalkozói fórum Nagyhegyesen

honlapján!

-

Vállalkozói fórum Nagyhegyesen

Szerző: Czirbik Milán | 2018. május 30.

A települési önkormányzatokkal folytatott együttműködés keretében az Európai Adatvédelmi Rendeletről és a tanulóképzés kérdéseiről tartottak 2018. május 23-án előadást az érdeklődőknek.

A Vállalkozói fórumon részt vett és köszöntőt tartott Bodó Sándor országgyűlési képviselő, államtitkár és Bajusz Istvánné polgármester. Ez a rendezvény volt az első, amely megvalósult a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a megye érdekelt települési önkormányzatai közötti partneri együttműködések keretében.

 

A szinte minden vállalkozást érintő Európai Adatvédelmi Rendelet (GDPR) előírásairól és az azoknak történő megfelelés lehetséges módozatairól az eKÖZIG Zrt. szakemberei tartottak előadást.

Ezt követően a Kamara tanácsadója mutatta be, hogyan kapcsolódhatnak a szakember-utánpótlásban érdekelt vállalkozások a tanulóképzés rendszerébe, gyakorlati képzőhelyként.

 

A Kamara idén márciusban kezdeményezte a partnerséget a megye települési önkormányzataival, annak érdekében, a kamarai szolgáltatások minél szélesebb körben elérhetővé váljanak a vállalkozások számára – olyan településeken is, ahol a Kamara nem rendelkezik területi szervezettel, vagy területi irodával.

 

 

Dr. Kiss András