Üdvözöljük a

Vállalkozz Magyarország! – Program a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásáért

honlapján!

-

Vállalkozz Magyarország! – Program a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatásáért

Szerző: Czirbik Milán | 2017. július 13.

A program, új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 18-30 év közötti, pályakezdő vagy álláskereső fiatalokat készít fel saját vállalkozásuk indítására. A képzést sikeresen elvégző fiatalok 3 millió forint támogatásban részesülnek.

A GINOP-5.2.2-14-00027 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az Észak-Alföld régióban (Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) program a Széchenyi Programiroda az Enterprise Hungary valamint a Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő IVE Egyesület konzorciumában valósul meg.

 

A program keretében még 200 fiatalnak van lehetősége képzésben részt venni és 3 millió forint vállalkozásindítási támogatásra pályázni az Észak-Alföld régióban.

 

Nagyon fontos, hogy minél több helyi fiatal kapjon lehetőséget arra, hogy egyetemi, szülővárosában kezdje meg karrierjét. A program ezt a folyamatot ösztönzi, remek lehetőséget biztosít a pályakezdő fiatalok számára, akik vállalkozói tevékenységüket a későbbiekben akár főállás mellett is végezhetik.

 

A programról bővebben a csatolmányokban szereplő leírásban, illetve az alábbi oldalakon olvashatnak:

 

A program weboldala:

http://vallalkozzmagyarorszag.hu/eszakalfold/ 

 

A program Facebook oldala:

https://www.facebook.com/vallalkozzmagyarorszagea/

 

A program Youtube csatornája és bemutató videója:

https://www.youtube.com/watch?v=Lo0jAKaHdPU