Üdvözöljük a

XXII. Élelmiszeripari, Mezőgazdasági és Általános Kiállítás és Vásár Békéscsabán

honlapján!

-

XXII. Élelmiszeripari, Mezőgazdasági és Általános Kiállítás és Vásár Békéscsabán

Szerző: Czirbik Milán | 2018. augusztus 6.

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a XXII. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely mára a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává nőtte ki magát.

A kiállítás és vásár mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széles körű érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon (sátorban) és a faházakban történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás.

 

Helyszín: Csabai Kolbászfesztivál, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Időpont:  2018. október 19-22.

Tematika: a húselőállítás és -feldolgozás teljes vertikuma, alap-, félkész- és késztermékek, élelmiszerek, különös tekintettel a kolbászok széles skálájára, üdítő és szeszes italok, mindenféle egyéb élelmiszerek, állattartási és mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások.
 

A kiállítás társrendezvényeként 14. alkalommal kerül megrendezésre a Turisztikai Kiállítás, amelyen a kiállítók Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálatát vonultatják fel, utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák, és kínálják ajánlataikat.
 

A fenti szakkiállítások mellett Általános Kiállítás és Vásár is társul a rendezvényhez, amely a nagyközönség számára kínál nagy választékot a legkülönbözőbb fogyasztási cikkekből, valamint a lakosságot érintő szolgáltatásokból.

 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ az alábbi oldalon olvasható:

 

http://www.korostrade.hu/index.php?p=tartalom&id=3#elelmiszeripari_kiallitas