Impresszum

 

A www.hbkik.hu portált a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzemelteti.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara központi elérhetősége:

Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telephely: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.

Statisztikai számjel: 18544488911154-2-09

Levelezési cím: 4025 Debrecen, Pf. 199

Telefon: +36 52 500 710

Fax: + 36 52  500 720

E-mail: hbkik@hbkik.hu

A honlappal kapcsolatos észrevételeit a hbkik@hbkik.hu címen jelezheti.

 

Jogi nyilatkozat

Általános felhasználási feltételek

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) felhasználói kényelmének és a szervezet céljainak szem előtt tartásával hozta létre és alakította ki jelen web felületet. Szervezetünk minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a weboldalon pontos és teljes, továbbá naprakész információ jelenjen meg. Felhívjuk a Tisztelt Felhasználó figyelmét, hogy a (HBKIK) weboldalán közzétett – illetőleg a hiperhivatkozásokon keresztül elérhető – információk és adatok tájékoztató jellegűek, és Szervezetünk döntésétől függően változnak/változhatnak. Erre tekintettel Szervezetünk nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljes körűségéért.

Jelen weboldalon szereplő hiperhivatkozások csak a könnyebbséget és az Önök kényelmét szolgálják. Ennek megfelelően egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti a HBKIK jóváhagyását a weboldal tartalmát illetően. A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, és az azokon található hivatkozásokért Szervezetünk felelősséget nem vállal, továbbá jelen honlapon és a hiperhivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik.

A felhasználó a weblap használatával egyidejűleg elfogadja, hogy a HBKIK semmi esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

 

Szerzői jogok

A HBKIK weboldalán szereplő nevek, grafikák, térképek, képek, tájékoztatók, elemzések, egyéb információs anyagok, adatbázisok és egyéb tartalmi elemek, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A jelen honlapon található egyes nevek, jelek és logók védjegyvédelem vagy kereskedelmi elnevezési jogvédelem alatt állnak.

A HBKIK honlapján található tartalom alapján semmi sem értelmezhető úgy, hogy az engedélyt vagy jogot nyújtana valamely, a honlapon található védjegy, vagy más szerzői jogvédelem alatt álló tartalom használatára, a honlapon elhelyezett védett elemek, továbbá azok összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása a védjegy, illetve a szerzői jogosult előzetes írásbeli engedélye hiányában szigorúan tilos.

A szerzői jogi védelem megsértése esetén Szervezetünk a jogsértővel szemben a szerzői jogbitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.

2022.január

X