Online könnyebb!

2020.03.26 | Hírek

Kamaránk elkötelezett az innovatív, digitális megoldásokat előtérbe helyező, a vállalkozók, ügyfelek kényelmét szolgáló ügyintézési módok bevezetése iránt. Megújult weboldalunkon a vállalkozók bankkártyával gyorsan, egyszerűen, biztonságosan, online kiegyenlíthetik a kamarai hozzájárulás összegét.

Ezúton is szeretnénk a vállalkozások szíves figyelmét felhívni arra, hogy a 2020. évi kamarai hozzájárulás rendezésének határideje 2020. március 31. Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a rendezett kamarai regisztráció elengedhetetlen feltétele a NAV „megbízható adózó” minősítésének, és a sikeres pályázatoknak.

A vállalkozások átutalással is kiegyenlíthetik a kamarai hozzájárulás összegét a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara MKB Bank Zrt.-nél vezetett 10300002-34611849-49020102 számú számlaszámára, a közlemény rovatban a vállalkozás adószámának feltüntetésével.

Az online bankkártyás fizetési megoldáson túl több ügykörhöz kapcsolódóan biztosítjuk a vállalkozások részére a papírmentes, elektronikus ügyintézés lehetőségét.

További elektronikus ügyintézési lehetőségek a www.hbkik.hu e-ügyintézés oldalán:

  • a vállalkozói regisztráció menüponton keresztül kezdeményezhetik a vállalkozók kamarai nyilvántartásba vételüket.
  • a kamarai tagságra való jelentkezésüket is beküldhetik a vállalkozók az elektronikus jelentkezési adatlapon, valamint régi és új tagjaink számára egyaránt lehetővé tesszük a tagdíj megállapításához szükséges adatlap elektronikus úton való benyújtását.
  • a fogyasztók online benyújthatják a Békéltető Testület felé írásbeli kérelmüket.
Share This
X