Üzleti Etikai Díjat kapott a Pannon Guard Zrt.

2019.11.25 | Hírek

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis- közép és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális vállalatoknak. Immár 102 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. A díjakat már csak olyan cégek, vállalatok kaphatják meg, melyek a fenntartható fejlődés szolgálatába állították gondolkodásukat, működésüket és profitérdekeiket. Az üzleti etikai díj csak egyszer nyerhető el, viselése örök felelősségre kötelez. A díjakat ünnepélyes keretek között, az Üzleti Etikai Díj jubileumi díjátadó gáláján adták át a nyerteseknek november 22-én.

A Pannon Guard Zrt. a „középvállalat” kategória egyik nyertese

A személybiztonsági főtevékenységű cég két magánszemély tulajdonában van,  2009 óta működik. A 371 főt foglalkoztató debreceni cég 2,77 milliárd forintos forgalmat produkált tavaly. A személy- és vagyonvédelem minden szegmensében magas szinten teljesítenek.  Missziónak tekintik a szakmában dolgozók foglalkoztatásának kifehérítését, s ebben saját maguk példát mutatnak. Képzési programjaik szerteágazóak, a munkavállalók számára nyújtott szociális, szabadidős, egészségügyi, biztonsági rendszereik kiváló munkáltatóra vallanak.  Dr. Sutka Sándor, a cég elnöke és egyik tulajdonosa Debrecen köztiszteletben álló polgára. Számos szervezet tagja, közéleti személyiség. A  személy- és vagyonvédelmi szakmai kamarában is jelentős tisztséget foglal el.

Kiterjedt támogatási tevékenységet folytatnak. Gyermekklinikát, autistákat, Tündérkör Alapítványt, Knézy Kórházat, Vakok Egyesületét és még számos ügyet, intézményt karoltak fel. Támogatják Debrecen sporttevékenységét, a gyermekvédelmet kiemelt helyen kezelik. A tisztességes, korrekt versenypiaci feltételek hívei.  Nagyon nagy munkát fektetnek a szakma becsületének, tisztaságának megóvásába , a jó hírnév és elismertség elérése érdekében. Társadalmi felelősségvállalásuk is erről szól. Kiemelt küldetésüknek tekintik az élet- és vagyonvédelem mellett a bűnmegelőzési feladatok ellátását. Járőrszolgálatuk szorosan együttműködik a helyi rendőrkapitányságokkal és a polgárőr-szervezetekkel. 11 segélyhívó oszlopot telepítettek a megye négy városába. Megállapodásokat kötöttek a rend védelme érdekében a Polgárőr Egyesületekkel. Szívügyüknek, küldetésnek tekintik a jelentősen alulfinanszírozott  betegszállítást, a veszteséget is vállalva.

Munkatársai, alkalmazottai, ügyfelei és környezete, a társadalom és a szakma iránt felelősséget vállaló cég. Kiterjedt támogatási és együttműködési politikáját a profitérdekeken túlmutató magasabb rendű célok vezérlik, A profittermelő tevékenységével teljes összhangban etikusan, példamutatóan.

Gratulál önkéntes kamarai tagjának, a Pannon Guard Zrt-nek a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara!

A további díjazottak névsora az alábbi oldalon olvasható:

https://piacesprofit.hu/kkv_cegblog/10-ceg-es-5-kulondijas-az-uzleti-etikai-dij-jubileumi-dijatado-galajan/

 

Forrás és fotó: piacesprofit.hu

Share This
X