Kutatási és innovációs menedzser/szakközgazdász posztgraduális képzés indult Veszprémben

2021.09.23 | Hírek

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2021 szeptemberében kutatási és innovációs menedzser/szakközgazdász posztgraduális képzést indít Veszprémben az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szakmai támogatásával.

A képzésen a Pannon Egyetem több tudományterületet lefedő képzési és kutatási portfóliójára építve hidat képeznek a műszaki és üzleti, az akadémiai és a piaci területek között annak érdekében, hogy az itt végzett menedzserek képesek legyenek tudományos alapú innovációkat nemzetközi szinten is piacképes termékké és szolgáltatássá fejleszteni.

A szakirányú továbbképzést elvégző szakemberek alkalmasak lesznek kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet folytató szervezetek projektjeinek értékelésére, tervezésére, előkészítésére, a megvalósítás koordinálására, továbbá a kutatásmenedzsment témakörét érintő stratégiai döntések előkészítésére.

A képzésen végzett hallgatók visszajelzései és véleményei alapján az elsajátított ismeretek és tanultak hozzájárultak, hogy átfogó képet kapjanak a folyamatokról és ezáltal elősegítsék, és koordinálják is azok gazdasági megvalósítását a saját szakterületükön.

A képzés levelező formában a hallgatók igényeihez igazítva szombatonként 9 órától (szervezett tréningek esetén előfordulhat tömbösítve egy-egy alkalom pénteken-szombaton) jelenléti és online szervezésben valósul meg.

Részletes információ a képzésről az alábbi linken érhető el: https://www.gtk.uni-pannon.hu/kutatasi-innovacios-szakmenedzser-szakkozgazdasz/

Share This