Ami sikeres, az terjeszkedik! – Magyar Tavak Fesztiválja 2021

2021.04.14 | Hírek

A Tisza-tavi fesztivál idéntől megújul, és több helyszínről is jelentkezik: ez a Magyar Tavak Fesztiválja! Első körben 2021. június 18‒20. között a Velencei-tavi rendezvénnyel, majd a Tisza-tónál 2021. július 30- augusztus 1. között, 2022-ben pedig a Balatoni Fesztivállal folytatódik a rendezvénysorozat térhódítása.

A rendezvény jelszava: „Tekerj, fuss, és csónakázz a kultúráért!”

Történetünk 2015-ben kezdődött, majd ezt követően minden évben egyre nagyobb sikerrel és egyre több résztvevővel rendeztük meg a Tisza-tavi Fesztivált. Idén ezt a kezdeményezést a Velencei-tavi Fesztivállal egészítjük ki, hogy minél szélesebb körben érjük el a kultúra és a szabadtéri mozgás szerelmeseit.

Fesztiváljaink célja a minőségi kultúra összekapcsolása az egészséges életmóddal, valamint a helyi természeti értékek, madár-, és állatvilág megismertetése a nemzetközi és hazai közönséggel. Innovatív, értékteremtő és környezettudatos rendezvényvényeink egyszerre támogatják az emberek egészség- és környezettudatosságát és elégíti ki a minőségi kultúra iránti igényüket. Azért dolgozunk, hogy egy napon minden ember átélhesse a természet és a művészet találkozásának csodálatos élményét.

Jelen és jövőbeli célunk, hogy a Magyar Tavak Fesztiválja Magyarország első számú komolyzenei fesztiválsorozata legyen, és minél több emberhez jusson el az opera, a komolyzene szépsége, a mozgás öröme, a természet szeretete.

Legyen Ön is a partnerünk, hogy továbbra is színvonalas minőségben rendezhessük meg a Magyar Tavak Fesztiválját – és növelje ezáltal cége presztízsét a helyszíni résztvevők és a médiafogyasztó nagyközönség körében, hiszen a rendezvény sikerének évről évre híre megy!

A támogatói csomagjainkról ITT tájékozódhat.
Együttműködési szándékát a magyartavak.marketing@gmail.com e-mail címen jelezheti, a kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail címe megadásával, és kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot a további egyeztetés érdekében.

Nagy örömünkre szolgál, ha Önt is a támogatóink között üdvözölhetjük!

Bővebb információkért látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/magyartavakfesztivalja

forrás: Tisza-tavi Fesztivál Nonprofit Kft.

Share This
X