Német InfoPont

2020.06.05

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara múlt év végén indította el egyeztetését a Német – Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával az eddigieknél is szorosabb, intenzívebb együttműködésről. Az egyeztetések eredményeként Német InfoPont jött létre a Kamarában a 2020. február 27- én megrendezett Magyar-Német Üzleti Fórum alkalmával.

A Német InfoPont hasznos információkat nyújthat a külpiacra jutásról, szakvásárokon való részvételről, valamint a németországi üzleti partnerkeresésről.

A HBKIK Német InfoPontja az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • Hasznos tanácsok, információk: Melyik németországi szakvásár a legmegfelelőbb az Ön számára? Kiállítóként vagy látogatóként vegyen részt? Mire ügyeljen a felkészülés során? Hogyan tudja a legtöbbet kihozni a vásári jelenlétből?
  • Részletes tájékoztatás: Gazdasági jelenlét jogi formái Németországban, jogi keretfeltételek (telephely-keresés, cégalapítás, munkaerő kiküldetés, adózási kérdések)
  • Üzleti partnerkeresés: Hogyan találja meg az ideális üzleti partnert Németországban? (Kereskedelmi képviselő, nagykereskedő, gyártó partner keresése)

 

Kontakt: Lipcsey Ágnes

E-mail: lipcsey.agnes@hbkik.hu

Telefon: +36 30 199 1690

X