Az MLBKT 2019-ben is díjazza a szakma kiválóságait!

2019.08.16 | Hírek

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idén is meghirdeti szakmai díjait. Idén új díjjal bővül a paletta: A Jövő Vezetője címre is lehet nevezni ígéretes fiatal munkatársat.

Az MLBKT minden évben elismeri a kiváló teljesítményt, hiszen az ellátási lánc bármely területén nagyot alkotó személyek, projektek és cégek mindenki számára példaképül szolgálhatnak. A Társaság a pályázataival a legnagyobb nyilvánosságot biztosítja a kiemelkedő eredményeket felmutatóknak. Az MLBKT küldetésének tartja, hogy támogassa, díjazza a kiemelkedő ötleteket megoldásokat és teljesítményeket.

  • ÚJ! A Jövő Vezetője: olyan, szakmai karrierjük elején álló fiatal szakembereknek adományozzák ezt a díjat, akik munkájukban már elértek szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.
  • Logisztikai Kiválóság Díj (Előjelentkezési határidő: 2019. augusztus 30.): Évről-évre innovatív, előremutató logisztikai ötleteket, megoldásokat díjaznak. Fontos, hogy a pályázatból egyértelműen kiderüljön, hogy a logisztikai koncepció hogyan járult hozzá a vállalati cél megvalósításához. A nagyvállalatok mellett kifejezetten várják kis- és középvállalatok vagy akár szervezeti egységek jelentkezését is.
  • Év Logisztikai Menedzsere: Olyan, logisztikai területen dolgozó szakember kerül díjazásra, aki az elmúlt évben egy eredményesen működő logisztikai rendszer bevezetésében vett részt. Két kategóriában várják a pályázatokat: nagyvállalati, illetve kis-és középvállalati kategóriában.
  • Év Beszerzési Menedzsere: Olyan, beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek nagy szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat létrehozásában.
  • Év Beszerzési Csapata: Olyan csapatok részesülhetnek ebben a díjban, akik kimagasló eredményt értek el a beszerzés területén és példaként szolgálhatnak a szakma számára.

A díjak részleteiről itt tájékozódhat!.

Az első két díj kivételével a díjakra a jelölést leadhatja a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély, ha a látókörében van nagyra értékelt szakember vagy projekt. A Jövő Vezetője díjnál a jelölést csak az érintett személy cége vagy főnöke adhatja be. A Logisztikai Kiválóság díjnál a díjra aspirálóknak kell jelentkezniük az MLBKT-nál.

Share This
X