2021.december

07dec10:3011:30A TAITRA tevékenysége, szolgáltatásai és üzleti lehetőségek Tajvanon

Kepkivagas

Rendezvény részletek

A Tajvani Kereskedelmi Külképviselet budapesti irodája  a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve közös rendezvényt szervez az alábbi témában: A TAITRA tevékenysége, szolgáltatásai és üzleti lehetőségek Tajvanon.

Helyszín: A rendezvény a járványhelyzetre való tekintettel ONLINE módon kerül megrendezésre!

 Időpont: 2021. december 7. 10:30-11:30

A TAITRA-ról

A TAITRA (Taiwan Trade) Tajvan elsőszámú kereskedelemfejlesztési non-profit szervezete. A Szervezetet a Tajvani állam és a Tajvani magáncégek, illetve szakmai szövetségek együttesen finanszírozzák, így szolgáltatásaik díjmentesek. Irodájuk segíti az Ön vállalkozását a tajvani gyártókkal történő kapcsolatfelvételben a Tajvanról történő beszerzésekben, valamint a Tajvani kiállításokra történő kiutazásban. A legutóbbi két évtizedben komoly kapcsolatokat építettek ki magyar cégekkel, így több száz magyar kiutazó látogatta meg Taipei nemzetközi kiállításaikat, illetve több milliárd dollár értékben importáltak Tajvanból Magyarországra. A Szervezet számos más projekttel is foglalkozik, amelyekről részletesebben rendezvényünkön tájékozódhat.

A rendezvény programja ITT tekinthető meg.

A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.  A rendezvény a járványhelyzetre való tekintettel ONLINE módon kerül megrendezésre! Az esemény linkjét a rendezvényt megelőző napon küldjük meg.

Regisztráció ITT

Idő

2021.12.07 - 2021.12.07

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X