2021.január

26janAll Day27Az International Finance Corporation internetes szemináriumacseh, szlovák és magyar vállalatok képviselőinek

V3 webinárium

Rendezvény részletek

Az International Finance Corporation (IFC), a Világbank-csoportjának tagja, a Cseh Köztársaság Pénzügyminisztériumával, a szlovák és a magyar Eximbankkal együttműködve 2021. január 26–27-én webináriumot szervez. A világ több mint 100 országában működő IFC a világ legnagyobb magánszektorbeli fejlesztési intézménye.

A webinárium azon érdeklődő cseh, szlovák és magyar vállalatok számára szervezik, akik üzleti együttműködési lehetőségeket keresnek és az IFC-vel harmadik piacokon, különös tekintettel Azerbajdzsánban, Fehéroroszországban, Grúziában, Szerbiában és Ukrajnában.

A webinárium egy részét az IFC úgynevezett Global Health Platformjának szentelik. A COVID-19 járványra válaszul az IFC ezen a platformon keresztül nyújt pénzügyi megoldásokat az egészségügyi vállalatoknak (orvosi berendezések gyártói, kritikus fontosságú nyersanyag- és alkatrész-beszállítók, tesztelő vállalatok, alapanyag forgalmazó vállalatok stb.)

A webináriumon való részvétel ingyenes, az itt megadott linken keresztül lehet regisztrálni január 22-ig.

Január 18-ig történő regisztráció esetén lehetőség nyílik a képviselt cég profiljának információs prospektusban való bemutatására, amelyet minden regisztrált megkap a webinárium előtt.

A webinárium programja letölthető ITT.

Idő

2021.01.26 - 2021.01.27

X