2021.június

08jún10:0011:30„Bevezetés a norvég alkoholimport szabályrendszerébe- üzleti lehetőségek magyar vállatok részére” webinárium

pexels photo 3756623

Rendezvény részletek

Az Oslói Magyar Nagykövetség  Bevezetés a norvég alkoholimport szabályrendszerébe- üzleti lehetőségek magyar vállatok részére” címmel webináriumot szervez 2021. június 8-án 10:00 órától.

Tekintettel a magyar borok, röviditalok és sörök magas minőségére és ízvilágára meggyőződésünk hogy, ezen termékeknek helye van a norvég piacon. Azonban a Norvégiába történő alkohol exportara vonatkozó követelmények és folyamatok speciálisak.

A körülbelül másfél órásra tervezett online esemény keretében a résztvevők első kézből ismerhetik meg az alkohol importjára vonatkozó szabályrendszert, és nyerhetnek bepillantást a pályázati folyamatokba. Az esemény előadói Alexander Michaelsen, a Vinmonopolet Franciaország, Dél-Amerika és Kelet-Európáért felelős termékmenedzsere, valamint Svein Bognar, a House of Hungary AS importőr vállalat tulajdonosa.

Amennyiben a rendezvény felkelltette érdeklődését, részvételi szándékát a meghívóban található „REGISTRATION” feliratra kattintva jelezheti.

MEGHÍVÓ

Idő

2021.06.08 - 2021.06.08

X