2021.november

11novAll DayCentral Europe Space Industry Day & Brokeragekonferencia és üzleti fórum Brnoban

Central Europe Space Industry Day Brokerage Brno

Rendezvény részletek

Közép-európai Űripari Nap konferencia és üzleti fórum Brnóban 2021. november 11-én a CzechTrade, a Cseh Közlekedési Minisztérium- Ministerstvo dopravy ČR, a JIC – business with a purpose, a , a Krakowski Park Technologiczny | Krakow Technology Park szervezésében a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével valósul meg.

Időpont:             2021. november 11.,  10.00-17:00 óráig

Helyszín:            Brno (Csehország), Hotel Passage, Lidicka 23

A rendezvény lehetőséget nyújt az űriparban és űrkutatásban tevékenykedő közép-európai (cseh, lengyel, szlovák, magyar) cégek, stakeholderek, kutatóintézetek, egyetemek képviselőinek, illetve nem közvetlenül űripari cégek és kutatóintézetek az anyagkutatás területéről,  alkatrész beszállítók, IT fejlesztők stb. partnerek megismerésére, együttműködések kialakítására a régióban.

A Central Europe Space Industry Day and Brokerage kiváló alkalom

  • a legutolsó intézményi és piaci trendek és innovációk megismerésére
  • új technológiai partnerekkel/végfelhasználók való találkozásra rövid (20 perces) előre szervezett találkozók keretében
  • K+F partnerek megtalálására különös tekintettel az Európai Űrstratégiára, az Európai Űrügynökség (ESA) és a Horizon Europe által indított K+F programokra.

 A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kiutazásról és a szállásról az adott cég saját maga gondoskodik.

Kérjük regisztráljon a rendezvény online platformján és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel, kutatóintézetekkel, stakeholderekkel!

Felmerülő kérdések esetén állunk szíves rendelkezésükre.

Az esemény weboldala és regisztráció:

https://central-europe-space-industry-day.b2match.io/

Jelentkezési határidő: 2021. november 3.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez a rendezvényre, amennyiben minimum 5 cég jelzi érdeklődését.

További információ:
Iván Gábor
EEN tanácsadó
+36 52 500 722
+36 20 320 5366
ivan.gabor@hbkik.hu

Idő

2021.11.11

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X