2021.szeptember

16szeptAll DayConnect2Slovenia Nemzetközi B2B találkozó Celjében

connect 2 slovenia

Rendezvény részletek

2021. szeptember 16 – án Connect2Slovenia néven Nemzetközi B2B találkozó kerül megrendezésre Celjében, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, valamint az Enterprise Europe Network közös szervezésében.

A Szlovénia elsőszámú partnerkereső rendezvényének titulált eseményre a MOS-Nemzetközi Kereskedelmi és Üzleti Kiállítás keretében kerül sor, amelynek díszvendége 2021-ben Magyarország.

A MOS- Nemzetközi Kereskedelmi és Üzleti Kiállításon több mint 800 cég képviseli magát közvetlenül és további 1400 vállalat képviseleten keresztül, a kiállítást több, mint 100.000-en látogatják évente.

A rendezvény egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai KKV-k és startupok számára új üzleti partnerek felkutatására a régióban.

Az eseményen kétoldalú B2B tárgyalások keretében az alábbi iparágak képviseltetik magukat:

– gépkocsi- és jármű részegységeinek gyártása
– fémipar
– faipar
– elektromos készülékek, villamos berendezések gyártása
– fenntartható építőipar
– műanyag-, gumi-, kompozitgyártás
– vegyipar
– megújuló energia
– Ipar 4.0 megoldások/technológiák (okos gépek, robotok, okos logisztika, kiberbiztonság)
– K+F és technológiatranszfer
– mobilitás, szállítmányozás, logisztika
– kereskedelem

A matchmaking event a CED-Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben, a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara, a Szlovén Gazdaságfejlesztési és Technológiai Minisztérium, a Szlovén Kisipari Kamara szervezésében, az Advantage Austria társszervezésével valósul meg.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek határideje 2021. augusztus 31. Az utazási költség és a szállás díja a kiutazó céget terheli.

Az esemény hivatalos weblapja és a regisztráció ide kattintva elérhető.

Idő

2021.09.16 - 2021.09.16

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X