2021.február

11feb(feb 11)10:0012(feb 12)16:00Cseh-magyar üzleti fórum és B2B tárgyalások

mkik

Rendezvény részletek

A Cseh Kereskedelmi Kamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésben Cseh-magyar online üzleti fórumot és b2b tárgyalásokat rendez.

Az esemény időpontja:

  1. február 11., 10.00 órától február 12., 16.00 óráig.

Ez időszak alatt lesznek elérhetőek a kamarai köszöntőbeszédek, a két ország gazdaságát, üzleti környezetét bemutató előadások, illetve nyílik lehetőség az online üzleti tárgyalások lebonyolítására az esemény platformján.

Az eseményre elsősorban az alábbi szektorokban tevékenykedő vállalkozások jelentkezését várjuk:

  • autóipar
  • transzport és infrastruktúra
  • energetika
  • építőipar

Jelentkezési határidő: 2021. február 10.

Jelentkezés módja:

A rendezvény ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A résztvevői létszám korlátozott.

Az eseményre a  következő linken keresztül lehet regisztrálni: https://live.eventtia.com/en/czechhungarianbusinessforum. A harmadik (Hungarian Participants) opcióra klikkelve töltsék ki a regisztrációs űrlapot különös tekintettel cégprofil megadására. A regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kapnak.

 

Miután a Cseh Kereskedelmi Kamara elfogadta a regisztrációjukat, (amelyről e-mailben kapnak majd értesítést), klikkeljenek az esemény honlapján a bemutatkozó oldal alján található  „AFTER THE REGISTRATION AND VALIDATION CLICK HERE TO ENTER THE BUSINESS FORUM PAGE AND PLAN YOUR B2B MEETINGS“ szövegre. A regisztrációs e-mail cím megadását követően egy kódot kapnak. E kód megadásával tudnak belépni az üzleti fórum weboldalára.

 

Ezen az oldalon nyílik lehetőség a B2B tárgyalások beütemezésére az online található cseh cégekkel február 11., 10.00 óra és február 12., 16.00 óra közötti időszakban. A regisztrált cégek listája az oldalon található. Javasoljuk az oldal többszöri meglátogatását a folyamatosan érkező regisztrációkra és beütemezett tárgyalásokra való tekintettel.

Idő

2021.02.11 - 2021.02.12

X