2020.november

19nov14:0015:00Észak - Kelet Olaszország (Trieszt, Velence, Trento) exportpiaci lehetőségek

CED logo szlogennel RGB

Rendezvény részletek

A vállalkozók többségének az elmúlt hónapokban számos új nehézséggel kellett szembenézniük az üzleti és beszállítói partnerségben.

A kialakult helyzet hatékony menedzselése céljából hozta létre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a helyi, V4-es, és a Kárpát-medencei vállalkozók üzleti közösségének erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére szolgáló online partnerkeresési platformot. A szervezésben, valamint a hatékony megvalósításában a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft is segíti a vállalkozásokat.

A platform használata hatékony, díj- és kockázatmentes módot biztosít üzleti partnerekkel történő online tárgyalásra.

A regisztrált érdeklődők a platformon heti rendszerességgel – csütörtökönként 14.00-16.00 óra között – szervezett tájékoztató előadásokon, webináriumokon vehetnek részt. A fórumok célja, hogy naprakész piaci és üzleti információkkal, tanácsadással támogassa a regisztrált tárgyalópartnerek és vállalkozások jövőbeni üzleti együttműködését.

A felület magyar nyelven, komplex szolgáltatásként biztosítja mind a partnerkeresési, mind az információnyújtási, tanácsadási modulokat.

A platform 2020. december 31-ig folyamatosan elérhető tárgyalások foglalására és lebonyolítására.

Cégregisztráció a partnerkereséshez, valamint a webináriumon való részvételhez az alábbi linken érhető el: https://ittesmost.b2match.io/signup

Útmutató a regisztrációhoz lépésről lépésre: https://ittesmost.b2match.io/how-it-works

Az ITTésMOST felületen regisztrált vállalkozások számára a CED Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. trieszti irodája „Észak – Kelet Olaszország (Trieszt, Velence, Trento) exportpiaci lehetőségek” címmel szakmai fórumot rendez 2020. november 19-én 14.00 órától, melyre ezúton tisztelettel meghívom. A fórum keretében a határokon átnyúló vitarendezésről, behajtásról is szó lesz. A rendezvényről bővebb információ a mellékelt meghívóban található.

MEGHÍVÓ

 

Idő

2020.11.19 - 2020.11.19

X