2020.november

30nov18:0020:00Future Talks powered by MVMonline szimpózium a mesterséges intelligenciáról

mvmfuturetalks

Rendezvény részletek

 

A mesterséges intelligenciáról rendez szimpóziumot az MVM Zrt. Future Talks powered by MVM címmel november 30-án. Az ingyenes online eseményen a mesterséges intelligencia nemzetközi szakértői a technológia jelenét és jövőjét, az emberi életre gyakorolt hatását vitatják meg, valamint válaszolnak a nézők kérdéseire is.

A mesterséges intelligencia (MI) a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően sok mindenre használható, de még közel sem működik tökéletesen. Napjainkban már nem azt a kérdést kell feltennünk, hogy meg tudunk-e valamit csinálni a segítségével, hanem azt, hogy meg akarjuk-e, meg kell-e csinálni – mondta el Tilesch György MI-szakértő, a beszélgetés moderátora, aki az esemény előtt Kaliforniából nyilatkozott az MTI-nek.

Először egy virtuális asztalnál Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, milliók által követett tudománykommunikációs személyiség, Stuart J. Russell, a UC Berkeley professzora, Tilesch György nemzetközi AI-szakértő, Buzsáki György világhírű agykutató és Kishonti László, az AImotive vezérigazgatója, akiktől egy online talk show-n te is megtudhatod, hol tart és merre halad a technológia fejlődése.

Kövesd élőben a különleges eseményt november 30-án a https://mvmfuturetalks.hu/hu oldalon, tedd fel kérdéseid és tudj meg mindent arról, hogy miként változik meg életünk a következő évtizedekben.

Az esemény nyelve angol, de a szervezők magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítanak.

Program:

2020.11.30.

18.00 – A talk show kezdete
19.30 – Kérdések és válaszok
20.00 – A talk show vége

 

Forrás: MTI, mvmfuturetalks.hu
Fotók: Future Talks Powered by MVM facebook oldala, mvm.hu

Idő

2020.11.30 - 2020.11.30

Organizer

X