2019.szeptember

14szept08:00Hajdúnánási Vállalkozói Napon!2019. szeptember 14-én XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Nap címmel nagyszabású rendezvényt szervez.

Rendezvény részletek

Hajdúnánási Vállalkozói Napon!

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúnánási Szervezete együttműködve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezetével és a Hajdúnánás Városi Önkormányzattal, 2019. szeptember 14-én XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Nap címmel nagyszabású rendezvényt szervez.

Kamaránk várja azon cégek, vállalkozók jelentkezését, akik kiállítóként részt kívánnak venni a XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon!

A rendezvény időpontja:

2019. szeptember 14. szombat

Helyszíne:

a Hajdúnánási Gyógyfürdő Fesztiválterülete

A kiállításon való részvétel díjmentes a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagjai, illetve a rendezett, kötelező kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozók, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai tagsággal rendelkező gazdálkodó szervezetek és termelők számára is!

A XIV. Hajdúnánási Vállalkozói Napon a szervezők Főzőversenyt, Sárkányhajó bajnokságot és egyéb Sportversenyeket is hirdetnek, melyre szintén várjuk céges csapatok, szervezetek, baráti társaságok jelentkezését!

Részvételi szándékukat kérjük, legkésőbb 2019. augusztus 26-ig jelezzék a papp.monika@hbkik.hu e-mail címen, a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével! A helyfoglalás a jelentkezések beérkezésének sorrendjében történik!

Bővebb információ:

Papp Mónika
Területi munkatárs
Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Hajdúnánási Területi Iroda
4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 3.
Tel.: 52/351-785
Mobil:20/2670690
E-mail: papp.monika@hbkik.hu

Melléklet:

Idő

2019.09.14

Helyszín

Hajdúnánási Gyógyfürdő Fesztiválterülete

X