2020.május

14máj11:00Határon átnyúló üzletember-találkozóonline rendezvény

Rendezvény részletek

A kialakult gazdasági helyzetben a CED nagyváradi irodája egy új digitális megoldással segít a magyarországi és romániai KKV-k egymásra találásában.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. kezdeményezésére és szervezésében 2020. május 14-én 11.00 órai kezdettel (RO idő szerint) online tájékoztatóra és B2B-ra kerül sor, magyarországi gyártók, forgalmazók és romániai vásárlók, felhasználok között, Határon átnyúló üzletember-találkozó, online üzletkötések címmel.

A felvezető beszélgetésekre becsatlakoznak a CED budapesti központjának munkatársai, valamint Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusának külgazdasági attaséja. A kialakításra kerülő online kapcsolatokkal a CED nagyváradi irodája lehetőséget szeretne adni multiszektorális partnerkereséseknek, kiemelve a Gazdaságfejlesztési Program kínálati és keresleti összehangolását.

A CED nagyváradi irodája ezúton felkínálja a lehetőséget olyan magyarországi vállalkozásoknak, amelyeknek még nincs kialakult üzleti kapcsolatuk, de szeretnének a romániai piacon megjelenni. Kérjük, hogy április 30-ig juttassák el ez irányú igényüket egy rövid bemutatkozó kíséretében, az alábbi elérhetőségek egyikére. Amennyiben a jelzett dátumig beérkeznek az igények, az iroda megpróbál B2B partnereket szervezni számukra.

A GDPR szabályok tiszteletben tartásával, a részvevők a rendezvény előtti napokban, hetekben az iroda segítségével már tesztelhetik a rendszert, mely eredményeképpen, közös megegyezéssel, kialakításra kerül a B2B sorrendje, valamint a mindenkit érintő kérdések begyűjtése.

Javasolt kommunikációs platform: CISCO WEBEX (https://www.webex.com/), a nagyváradi iroda lesz a hosting.
A rendezvény tervezett időtartama két óra, csak kamerával és mikrofonnal rendelkező csatlakozást tudunk elfogadni.
A B2B magyar nyelven zajlik.
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a következő e-mail címen: oradea@ced.hu

Idő

2020.05.14

X