2021.április

30ápr15:0017:00„Innovatív KKV-k és a 100 éves brit-magyar diplomácia lehetőségei az angol piacon: Üzlet- és kapcsolatépítés a London – Budapest hídon”

Brit üzletfejlesztési program Banner 002

Rendezvény részletek

Miért érné meg vállalkozásának belépnie a brit piacra azon felül, hogy kivételes kapcsolati hálójának köszönhetően egyedi lehetőséget biztosít a terjeszkedéshez?

Anglia magas szintű és minőségi hozzáférést nyújt egy tág üzleti kapcsolatrendszerhez és piachoz.  Az értékesítés elérhetősége elengedhetetlen alkotóeleme a növekedni vágyó vállalkozásoknak, figyelembe véve, hogy 2020-ban az angliai gazdaság 99%-a kis- és középvállalkozások tették ki és évről évre nő a fontosságuk. Londonban található meg a legaktívabb üzleti piac Angliában, mintegy 1.1 millió vállalat folytatja ott tevékenységeit.

Az április 30-án megrendezendő online eseményen a szervező Startup Campus londoni irodájából 3 munkatárs is előadóként részt fog venni. 🎙 A webinárium célja, hogy a hazai vállalkozásokkal megismertesse a brit vállalkozásfejlesztést, valamint a nemzetközi piacra lépés módszertanát. Továbbá, hogy bemutassa a brit piac lehetőségeit és az innovációs ökoszisztéma kulcsszereplőit.

Regisztráljon a webináriumra az alábbi linken keresztül!

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_R4SAV_ObSY-iiY90s7hK9w

Idő

2021.04.30 - 2021.04.30

X