2021.április

08ápr10:0011:30Ismerje meg Franciaország, Svájc gazdaságát, üzleti lehetőségeitonline rendezvény

webinar 2636737 960 720

Rendezvény részletek

A Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara  ”Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozatának soron következő eseménye:

Ismerje meg Franciaország és Svájc gazdaságát, üzleti lehetőségeit

Időpont: 2021. április 8. csütörtök 10.00 óra

A programon az adott országok  külpiacra lépéshez és a külpiaci tevékenységhez nélkülözhetetlen információkról, praktikákról, üzleti lehetőségekről hallhatnak.

Az európai országokkal folytatott kereskedelmi kapcsolatok igen változatos képet mutatnak, abban viszont megegyeznek, hogy mindegyik piac rendelkezik még magyar szempontból kiaknázatlan lehetőségekkel és mindegyik országban vannak egyedi kihívások, amelyekkel az exportáló cégek szembesülnek. A 2021. április 8-i webinárium résztvevői megismerkedhetnek a francia és svájci piac sajátosságaival, az adott országok külgazdasági attaséi beszélnek majd a két ország gazdasági helyzetéről és az üzleti lehetőségekről, és arról, mi szükséges a sikeres üzlethez.

Fő témakörök:

  • hogyan legyünk sikeresek magyarként a francia és svájci piacon?
  • az adott országok gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeli kilátásai,
  • a koronavírus által gyakorolt hatások,
  • az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára Franciaországban, Svájcban.

Előadók:
Szűcs Mariann külgazdasági attasé és Gölöncsér Balázs  külgazdasági attasé – Párizs, Franciaország
Bányai Zsuzsanna külgazdasági attasé és Piszter Csaba külgazdasági attasé – Bern, Svájc

Az előadások után lehetőség nyílik a konzultációra.

A webináriumra várjuk mindazon vállalkozások jelentkezését, akik érdeklődnek a fenti országok piaci és piacra jutási lehetőségei iránt.

Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezzük.

Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken.

Adatkezelés: Az új rendeletnek megfelelően továbbra is biztosítjuk személyes adatainak biztonságos, jogszabályszerű kezelését. Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linken találja: https://fmkik.hu/adatkezelesi-tajekoztato. Leiratkozás: válasz e-mailben.

Idő

2021.04.08 - 2021.04.08

X