2019.augusztus

16aug08:00Kamaránk is ott lesz a Farmer ExpónA Farmer Expo keretében augusztus 16-án, pénteken 13 órától a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum MAG-házában

Kamaránk is ott lesz a Farmer Expón

Rendezvény részletek

Kamaránk is ott lesz a Farmer Expón

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network debreceni irodája és a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. nemzetközi (magyar-román-ukrán) üzletember-találkozót szervez a Farmer Expo keretében augusztus 16-án, pénteken 13 órától a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum MAG-házában – hangzott el a tavaly 300 kiállítót és 30 ezer látogatót felvonultató Farmer Expo beharangozó sajtótájékoztatóján.

17 ezer négyzetméteren

Idén is mintegy 300 kiállító tölti meg augusztus 15-18. között a 17 ezer négyzetméteres kiállítási területet. Napirenden lesz a klímaváltozás kapcsán az öntözés fontossága, olyannyira, hogy a témában Dr. Áder János köztársasági elnök videóüzenetben osztja meg gondolatait az Expo vendégeivel. A megyei agrárkamarával közösen szervezett agrárfórum egyik résztvevője Nagy István agrárminiszter lesz, és a nyitónapon az ünnepélyes kenyérszentelés sem maradhat el. A rendezvény mind a négy napja a szaktudást helyezi fókuszba, számtalan vizuális és kulináris élménnyel fűszerezve a gazdag programot. Vaszkó László vásárigazgató hangsúlyozta: a HBKIK által szervezett nemzetközi üzletember-találkozó keretében olyan külföldi üzleti csoportok érkeznek az expóra, akik egyébiránt potenciális vásárlói a magyar termékeknek.

Az üzletember-találkozóról további információ kérhető a korosi.vanda@hbkik.hu e-mail címen.

PA

Idő

2019.08.16

Helyszín

HBKIK

4025, Debrecen Vörösmarty u. 13-15.

X