2021.április

16áprAll DayMagyar-ukrán üzletember találkozóonline rendezvény

hungarian ukranian online b2b

Rendezvény részletek

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség B2B tárgyalásokkal egybekötött Online magyar-ukrán üzletember találkozót szervez 2021. április 16-án.

Az üzleti fórumot várhatóan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nyitja meg.

Az Üzleti Fórum célja, hogy az online tárgyalások keretében a magyar vállalatok jobban megismerjék az ukrán üzleti lehetőségeket, mely ösztönözheti és erősítheti a gazdasági együttműködést a két ország vállalatai között.

A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol, tolmácsolást nem biztosítunk.

Az online térben megvalósuló üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a rendezvényre a https://hungarian-ukrainian-online-business-day.b2match.io/ oldalon keresztül lehet, mely felület segítségével könnyen leszervezhetőek a 20 perces B2B találkozók.

Az érdeklődő vállalatok a regisztráció segítségével válnak láthatóvá a rendszerben, egyúttal azon keresztül tudják beazonosítani a számukra releváns partnereket is, ezért javasolt minél előbb regisztrálni.

A regisztrációt követően ne felejtsék a ’MARKETPLACE’ szekciót minél informatívabban kitölteni, mivel a tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

Idő

2021.04.16

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X