2020.szeptember

30szeptAll DayMicrosoft Power BI workshop

Képkivágászé9

Rendezvény részletek

A vállalkozások adatvezérelt működése és belső folyamatainak teljes átláthatósága fontosabb, mint korábban valaha, ennek ellenére a legtöbb vállalkozás jelenleg is Excel táblázatokkal dolgozik, holott már vannak ennél sokkal korszerűbb eszközök is, például a Microsoft Power BI.

A cégvezetőknek adatokra és folyamatos információáramlásra van szükségük ahhoz, hogy akár távolról is nyomon tudják követni a HR, pénzügyi, és termelési folyamataikat, és tudják, éppen hogyan teljesít az értékesítési csapat, vagy éppen azt, hogy az elvártak szerint reagálnak-e a vásárlók a marketing kampányaikra.

A nagyszerű hír az, hogy a vállalkozáson belüli folyamatok teljes átláthatóságának megteremtéséhez minden feltétel adott Debrecenben.

Támogatva a helyi vállalkozói közösséget, a DataExpert és az EDC Debrecen ismét megszervezi a régió egyetlen Microsoft Power BI képzését 2020. szeptember 30-án Debrecenben.

Helyszín: Debrecen, Széchenyi u. 31. EDC Irodaház

Tekintse meg a képzés weboldalát és amennyiben szeretné átláthatóbbá tenni a munkaszervezetét, vegyen részt a képzésen: https://kepzes.dataexpert.hu/

Idő

2020.09.30 - 2020.09.30

X