2020.július

29júlAll DayMicrosoft Power BI workshop

Képkivágáskttz

Rendezvény részletek

A járványt követő időszakban a vállalkozások belső folyamatainak teljes átláthatósága fontosabb, mint korábban valaha. A legtöbb vállalkozás jelenleg is Excel táblázatokkal dolgozik, holott már vannak ennél sokkal korszerűbb eszközök is, például a Microsoft Power BI.

A cégvezetőknek adatokra és folyamatos információáramlásra van szükségük ahhoz, hogy akár távolról is nyomon tudják követni a HR és termelési folyamataikat, tudják, éppen hogyan teljesít az értékesítési csapat, vagy éppen azt, hogy az elvártak szerint reagálnak-e a vásárlók a marketing kampányaikra.

A nagyszerű hír az, hogy a vállalkozáson belüli folyamatok teljes átláthatóságának megteremtéséhez minden feltétel adott Debrecenben.

Támogatva a helyi vállalkozói közösséget, a DataExpert és az EDC Debrecen közösen szervezi meg a régió egyetlen Microsoft Power BI képzését 2020. július 29-én Debrecenben.

Tekintse meg a képzés weboldalát és amennyiben szeretné átláthatóbbá tenni a munkaszervezetét, vegyen részt a képzésen: https://kepzes.dataexpert.hu/.

 

Idő

2020.07.29 - 2020.07.29

X