2021.december

09dec14:0015:30Pályázati források webinárium

iránytűs meghívó fejléc 970x250

Rendezvény részletek

Szeretne felkészült lenni a jelenleg elérhető és a közeljövőben megnyíló pályázati lehetőségek, valamint a foglalkoztatáshoz kapcsolódó aktuális támogatások terén?

Tisztelettel meghívjuk Önt a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által, a Széchenyi Programirodával valamint Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályával partnerségben szervezett online pályázati fórumra.

Időpont: 2021. december 9. (csütörtök) 14:00 – 15:30 

Program:

Megnyitó – Dr. Kiss András, HBKIK gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezető

Előadások:

  1. GINOP PLUSZ-1.2.3-21 – A mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban (jelenleg társadalmasítás alatt!)

Egyéb aktuális pályázati lehetőségek vállalkozások számára

Előadó: Buzás László térségi vezető tanácsadó – Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

  1. A foglalkoztatáshoz kapcsolódó aktuális támogatások

Előadó: Ménes Mihály osztályvezető, Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, Munkaerőpiaci Osztály

A webináriumon történő részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációt igényel. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet 2021. december 7. (kedd) 12:00 óráig.

Ezt követően a regisztrált résztvevőknek megküldjük a webinárium linkjét, melyre kattintva december 9-én 14:00 órától követhetik az előadásokat, és írásban (chat) kérdéseket is fel tudnak tenni az előadónak.

Javasoljuk Önnek, hogy ellenőrizze e-mail postafiókjának Kéretlen üzenetek/Promóciók/ Levélszemét mappáit is, amennyiben a visszaigazoló link nem érkezne meg a Bejövő üzenetek mappába.

 

 

Idő

2021.12.09 - 2021.12.09

X