2020.október

29okt14:0018:00Piacra lépés és üzleti lehetőségek Erdélyben (online)

Képkivágásre

Rendezvény részletek

Az ITT&MOST online tájékoztató témája a erdélyi piac és üzleti együttműködési, valamint beszállítói lehetőségek, mely rendezvényre a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében kerül sor.

A rendezvény célja, hogy átfogó képet adjon az érdeklődő magyar vállalkozások számára az erdélyi piacra lépési-, piacbővítési és együttműködési lehetőségekről. Az általános információkon túlmutatóan a résztvevők betekintést nyerhetnek a COVID-19 vírushelyzet következtében átalakuló üzleti környezetbe, különös tekintettel a potenciális beszállítói lehetőségekre.

Témák:

  • Információk az erdélyi piacról, üzleti környezetről
  • Beszállítói lehetőségek, nemzetközi üzleti együttműködések
  • Online üzletember találkozók, kiállítások

A tájékoztató után az előadók online tanácsadást nyújtanak, vagy a későbbiekben az ITT&MOST felületén tárgyalásra jelölhetőek lesznek. Amennyiben konkrét kérdése van a témával kapcsolatban, azt a regisztráció során tudja előzetesen megírni az előadóknak.

Az előadások magyar nyelven zajlanak.

Rendezvény időpontja:

október 29. (csütörtök), 14:00 -18:00 /magyarországi idő szerint/

Rendezvény virtuális helyszíne:

 Itt&Most plattform

A rendezvény részletes programja ezen a linken tekinthető meg.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az online regisztráció kitöltésével vagy a nadasdi.sziIvia@ced.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni legkésőbb 2020. október 26-ig.

 

Idő

2020.10.29 - 2020.10.29

X