2021.március

03márc10:0011:30Ismerje meg Dánia és Finnország gazdaságát, üzleti lehetőségeit - „Minden héten üzlet” programsorozat

Képkivágáscs

Rendezvény részletek

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  „Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozatának következő online rendezvénye „Ismerje meg Dánia és Finnország gazdaságát, üzleti lehetőségeit” címmel kerül megrendezésre, melynek időpontja: 2021. március 3. szerda 10.00 óra.

 A programon a külpiacra lépéshez és a külpiaci tevékenységhez nélkülözhetetlen információkról, praktikákról, üzleti lehetőségekről hallhatnak.

Az északi országokkal folytatott kereskedelmi kapcsolatok igen változatos képet mutatnak, abban viszont megegyeznek, hogy mindegyik piac rendelkezik még magyar szempontból kiaknázatlan lehetőségekkel. Miközben a régió üzleti kultúrája sok hasonlóságot mutat, mindegyik országban vannak egyedi kihívások, amelyekkel az exportáló cégek szembesülnek. Az északi országokat bemutató sorozat első részében, a 2021. március 3-i webinárium résztvevői megismerkedhetnek a dán és finn piac sajátosságaival. A koppenhágai és helsinki külgazdasági attasé beszél majd a két ország gazdasági helyzetéről és az üzleti lehetőségekről, és arról, mi szükséges a sikeres üzlethez.

Fő témakörök:

  • az adott országok gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeli kilátásai,
  • a koronavírus által gyakorolt hatások,
  • az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára Dániában és Finnországban.

Előadók:

Szabó Olivér Magyarország külgazdasági attaséja – Koppenhága

Kovács Róbert Magyarország külgazdasági attaséja – Helsinki

Az előadások után lehetőség nyílik a konzultációra.

 A webináriumra várják mindazon vállalkozások jelentkezését, akik érdeklődnek a fenti országok piaci és piacra jutási lehetőségei iránt.

Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezik.

 Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken.

Idő

2021.03.03 - 2021.03.03

X