2022.január

12jan11:0012:30Szeminárium a szellemi tulajdon kínai védelmérőlonline szeminárium

logo

Rendezvény részletek

NAGY PIAC, NAGY LEHETŐSÉG 

ÉS 3 NAGY CSAPDA, AMIT MINDENKÉPPEN KERÜLJÖN EL

SZELLEMI TULAJDON VÉDELEM KÍNÁBAN

 

Piacralépés? Innováció értékesítése Kínában?
Technológia transzfer? Védjegybitorlási vita?
Az 5 legfontosabb dolog, amit tudnunk kell a szellemi tulajdon védelméről, ha kínai üzleti kapcsolatokat építünk, és 3 nagy csapda, amit jó, ha elkerülünk – gyakorlatiasan és közérthetően

Bónusz: ismerje meg a kínai befektetői matchmaking applikációt

90 perces online szeminárium: a részvétel ingyenes

Kinek szól a rendezvény?
Minden olyan magyar cégnek, akik:

  • Kínai piacralépésben, kereskedelmi kapcsolatok kialakításában gondolkodnak
  • Startupok, innovátorok és kínai befektetőt keresnek
  • Azért nem terveztek eddig Kínával, mert féltették szellemi tulajdonukat

Kik adnak elő?
A Cathay IP kínai tagja, a Sinofaith, Kína egyik első és legnagyobb IP (intellectual property, szellemi tulajdon) ügynökségének szakértői. Ők magyarázzák el az IP védelmével kapcsolatos lényeges tudnivalókat, az esetleges buktatókat és azok megoldásait magyar cégek számára, érthetően összefoglalva a terület kínai sajátosságait, és a külföldi cégek előtt nyitva álló lehetőségeket.

Osztogatnak vagy fosztogatnak?
A közhiedelemmel ellentétben a kínai jogrendszer mára a világ egyik legfejlettebb IP védelmét nyújtja, ráadásul az ezzel kapcsolatos költségek szinte minden esetben az amerikai vagy EU-s szint alatt maradnak. Megfelelő felkészültséggel és helyismerettel a magas hozzáadott értékű cégek is biztonsággal léphetnek az ázsiai ország piacára, nem leselkedik rájuk nagyobb veszély, mintha egy nyugati országban kezdenék el működésüket.

Mit nyer, aki részt vesz?
Megértést és közvetlen hozzáférést: az online rendezvény egyik célja, hogy a résztvevők számára röviden, gyakorlati megközelítéssel összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, és közvetlenül vehessenek igénybe szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos szolgáltatásokat, és így elkerüljék a jogi szabályozás sajátosságai miatt fellépő csapdákat. Mindebben a Várnai és Társa ügyvédi iroda, a Cathay IP magyar tagja lesz a segítségükre, így hidaljuk át a kulturális és nyelvi korlátokat.

Befektetőt és/vagy üzleti partnert: bemutatjuk a BRIdge elnevezésű, kifejezetten Kínát a nagyvilággal összekötő digitális üzleti platformunkat, amelyen keresztül megfelelő jogi védelem mellett találhatnak ellenőrzött vevőt vagy finanszírozót saját innovációjuk vagy startup-juk számára a magyar cégek.

Mit kap, aki részt vesz?
A szemináriumok anyaga hozzáférhető az eseményt követően prezentáció formájában is, a résztvevőknek lehetősége van Q&A session keretében felvenni velünk a kapcsolatot.

További információ és regisztráció: https://webinar.cathay.global/ip-hu/

Idő

2022.01.12 - 2022.01.12

X