2021.április

15áprAll Day"Tomorrow’s Supply Chain" TechMeeting

Choose Paris Region

Rendezvény részletek

Szíves tájékoztatásul továbbítjuk a Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség felhívását a következő TechMeeting-re, amelyet a Covid-19 járványhelyzet miatt ismét online formában tartanak meg. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, vállalatok jelentkezését, akik számára a program kiváló alkalmat ad az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

A következő, Tomorrow’s Supply Chain TechMeeting -re történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region továbbra is szeretné előszűrni a startupokat, ezért a korábbiakhoz hasonlóan a Párizsi Nagykövetségnek kell előzetesen megküldeni a mellékelt táblázat kitöltésével (Szűcs Mariann, külgazdasági attasé, e-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu ) azon startupok /cégek adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel. A szervezők a Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik ingyenes részvételre jogosító kódot küldenek.

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek az ajánlott vállalatok:
– startup /scaleup
– a nagyvállalatok igényeinek megfelelő technológiai megoldás
– már van hazai üzleti eredményük, referenciájuk
– nemzetközi szinten piacképes megoldás (ideális esetben már kapott tőkebefektetést)

Az online rendezvény menete: a regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját az ügynökség megosztja a nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően, április 15-én a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, akikkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő március 30. (40 startup vehet részt, beérkezési sorrendben fogadják el a jelentkezéseket, ezért előbb is lezárulhat a jelentkezés!).

További részletek az alábbiakban és a mellékletben találhatók.

Idő

2021.04.15

X