2021.április

27áprAll Day28Törökország-EU virtuális partnerkereső rendezvény

Turkey EU virtual networking event

Rendezvény részletek

Az Eskişehir Iparkamara (Törökország) inspiráló virtuális plenáris üléseket, informatív workshopokat és célzott 1: 1 meetingeket szervez a légiközlekedés, a vasút és az autóipar képviselői számára a Barcelonai Kereskedelmi Kamarával és az Auvergne-Rhône-Alpes Kereskedelmi Kamarával együttműködve.

Ez az esemény a nagyvállalatoknak, a kkv-knak, a kamaráknak, a klasztereknek, a befektetőknek, a közintézményeknek és az egyesületeknek egyedülálló lehetőséget biztosít az üzleti és technológiai partnerségek kialakítására.

A kétoldalú megbeszéléseket 20 perces ütemezés szerint szervezik. Annak érdekében, hogy a résztvevők megfelelő partnereket találjanak, minden résztvevő köteles kiválasztani legalább egy tételt a “Marketplace Opportunities” közül.

Fókuszpontok:

Járműipar
Teherautók, könnyű haszongépjárművek, hajtásláncok, motorok és motoralkatrészek, tengelytestek, tűzoltó járművek, mentőjárművek, emelőkosarak, járműajtózárak, pótkocsik, tálcák, ülésrendszerek, felnik, kezelőfülkék, futómű, féltengely gyártása, hátsó hajtótengely és autóalkatrészek stb.

Vasútipar
Mozdonygyártás, kocsi- és alkatrészgyártás, fülke, forgóváz, dízelmotor, fékrendszer gyártás, jelzőmegoldások, villamosenergia-rendszerek és kábelezés, precíziós megmunkálás, összeszerelés, festés stb.

Légiközlekedési ágazat
Motoralkatrészek gyártása, szerkezeti alkatrészek, lemezmegmunkálás, szerszám- és szerszámgyártás, precíziós esztergálás, kábel- és kábelköteg, speciális eljárások, felületkezelés, összeszerelés, integráció stb.

A regisztráció ingyenes.

További információ és regisztráció:
https://eci-networking2021.b2match.io/

Idő

2021.04.27 - 2021.04.28

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X