2021.szeptember

22szept10:0015:30Új trendek a beszerzésben a Covid után? - Német vállalatok tapasztalatai első kézből

nemet magyar 800x200

Rendezvény részletek

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésben a Német – Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával Üzleti Fórumot szervez,  Új trendek a beszerzésben a Covid után? – Német vállalatok tapasztalatai első kézből címmel. A rendezvény alkalmával lehetőség van személyes konzultáción való részvételre is.

Németország Magyarország első számú külkereskedelmi és befektetési partnere. Számos német cég alapított leányvállalatot, létesített telephelyet Magyarországon és folytat sikeres üzleti tevékenységet.Németország 82 milliós – a magyar vállalatok számára hatalmas – piac. Igényes vevőkkel, jó fizetőkészséggel és – képességgel, a jó minőségű és megfizethető árukból is túlkínálattal. A német piac hagyományosan jól viszonyul az ismert magyar termékekhez, de magas követelményszintet támaszt az árukkal szemben.

A rendezvényre várjuk mindazon vállalkozások, intézmények jelentkezését, akik érdeklődnek Németország üzleti lehetőségei iránt.

Időpont: 2021. szeptember 22. 10:00 – 15:30

Helyszín: Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem (4025 Debrecen, Vörösmarty utca 13-15.)

A rendezvény részletes programja ITT olvasható.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló 484/2020. (XI.10.) sz. Korm. rendelet hatályos szabályai értelmében rendezvényünk zárt térben megtartott eseménynek számít, melyen kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18 életévét be nem töltött személy vehet részt. Ezen szabályok alapján tehát kérjük, hogy csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, illetve a vonatkozó applikáció által igazolhatóan védett személy regisztráljon! A teljes körű tájékoztatás érdekében szeretnénk jelezni azt is, hogy mivel Kamaránk mindig betartja a hatályos jogszabályi előírásokat, ezért arra az esetre, ha a  Kormány esetlegesen újból korlátozó járványügyi intézkedéseket vezetne be, fenntartjuk a jogot arra, hogy a rendezvényt elhalasszuk, vagy az eredeti időpontban, de az online térbe áthelyezve tartsuk meg. Ezzel kapcsolatos megértésüket előre is köszönjük!

Idő

2021.09.22 - 2021.09.22

Organizer

Enterprise Europe Networkkorosi.vanda@hbkik.hu 52/500-725

X