2021.március

18márc14:0015:15Uniós szabadkereskedelmi megállapodások a külkereskedelem szolgálatábanonline konferencia

flag eu zászló unió európa

Rendezvény részletek

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Igazságügyi Minisztériummal szoros együttműködésben megvalósuló online konferenciasorozatunk első rendezvényére.

Hogyan segítik elő az Európai Unió szabadkereskedelmi megállapodásai az uniós, köztük a magyar cégek külkereskedelmét, hogyan járulnak hozzá exportjuk bővüléséhez? Erről adnak tájékoztatást az online konferencia neves előadói, szakértői. A rendezvény végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket, elmondhatják tapasztalataikat.

PROGRAM

Moderátor: Bólya Boglárka európai uniós kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár moderálásával
14.00 – 14.15 Köszöntők

Ökrös Oszkár, államtitkár, Igazságügyi Minisztérium, Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárság

Dunai Péter, főtitkár, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

14.15– 14.30 A szabadkereskedelmi megállapodások előnyei a magyar vállalkozások számára

Várkonyi László, EU Gazdaság- és Kereskedelempolitikai Osztály, Európai Uniós Ügyek Koordinációért Felelős Helyettes Államtitkárság, Igazságügyi Minisztérium

14.30 – 14.45 A szabadkereskedelmi megállapodások jelentősége európai szemmel

Győri Enikő, Európai Parlamenti képviselő

14.45 – 15.15 Kérdések és válaszok
Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2021. március 16., kedd

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A webinárium a CISCO WEBEX felületen keresztül valósul meg.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. március 17-én, szerdán délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

regisztráció
További információ:
Név: Pálmay Flóra
Tel: +36 1 474 5143
E-mail: palmay.flora@mkik.hu

Idő

2021.03.18 - 2021.03.18

X