2020.június

25jún10:0011:30WEBINÁRIUM: Újra indul az idegenforgalom – de milyen feltételekkel? virtuális pódiumbeszélgetés szakértőkkel

webinar 2636737 960 720

Rendezvény részletek

A szabadidős és az üzleti turizmus megtette az első óvatos lépéseket az újraindításra. A több hónapos kényszerszünet és bizonytalanság után a szakma előrejelzésének megfelelően elsőként a belföldi utaztatás indult újra. A júniusban várható határnyitások lehetővé teszik a külföldi utazások elindulását is. De vajon milyen feltételek mellett? Milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a turisztikai szolgáltatóknak és mennyire vannak felkészülve az utasok oldaláról megjelenő újfajta elvárásokra? Mikor indul újra teljeskörűen a légiközlekedés és mennyire lesz biztonságos? A szállodák hogyan készülnek az újranyitásra?

Németország, mint a magyar turisták és üzletemberek egyik legfontosabb desztinációja milyen feltételekkel fogadja a beutazókat?

A szabadidős turizmust követően várhatóan az üzleti utaztatás is hamarosan újra erőre kap. A nagyobb rendezvények, konferenciák megszervezésére azonban valószínűleg még várni kell. Milyen gyorsan tud regenerálódni az idegenforgalom ezen ágazata? Várható-e ebben az évben áttörő változás?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ a turisztikai szakma elismert képviselőivel a tervezett virtuális pódiumbeszélgetésen.

2020 június 25., 10:00 – 11:30 óra

 

Koordinátor: Balogh Ilona ügyvezető igazgatóhelyettes, üzletfejlesztési osztályvezető DUIHK

A pódiumbeszélgetés résztvevői:

  • Molnár Judit, elnök, Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ)
  • Antal Gábor, Lufthansa Csoport magyarországi vezetője
  • Czeiszing Miklós, képviselet vezető, Német Turisztikai Hivatal (DZT)
  • Békefi Anna Budapest Convention Bureau vezetője
  • Flesch Tamás, elnök, Magyar Szállodák és Èttermek Szövetsége

 

Rendezvény nyelve: magyar, német szinkrontolmácsolással

Regisztráció ITT

Idő

2020.06.25 - 2020.06.25

X