2021.szeptember

17szept10:0013:00Zamat Fesztivál - szakmai konferencia

3240 debreczeni zamat palinka es paros fesztival

Rendezvény részletek

A 10. Zamat Fesztivál keretében a szervezők szakmai konferenciával is készülnek, a gasztronómiában releváns előadókkal. A konferencia helyszíne: Debrecen, Nagyerdei Stadion (Debrecen, Nagyerdei park 12.) előadóterem.
A gasztronómia ma az egyik leggyorsabban fejlődő szektor, mely több okra vezethető vissza: az élelmiszeripar és táplálkozástudomány területén egyre több ismeret, kutatási eredmény és innováció áll rendelkezésre, a fogyasztók érdeklődése folyamatosan növekszik a téma iránt, sok, de eltérő hitelességű információs csatornát találni.
A növekvő érdeklődés, az egészségtudatosság fokozódása, a különböző táplálkozási trendek és divathullámok mind ráirányítják a figyelmet a téma fontosságára.
A szervezők célja, hogy a konferencia és szakmai fórum keretében szakértők segítségével mutassák be a tradicionális hazai ételekkel, a táplálkozással és a gasztronómiával kapcsolatos legfontosabb trendeket és folyamatokat.
A rendezvény a Zamat Fesztivál keretében valósul meg, az előadók az egyes részterületek szakértői, akik előadásaikban bemutatják és a kerekasztal beszélgetésen megvitatják a kapcsolódó kérdéseket.
A részvétel ingyenes, bárki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: a résztvevő nevének elküldésével a konferencia@zamatfesztival.hu címre.
Részletes program itt található: https://www.zamatfesztival.hu/doc/Konferencia.pdf

Idő

2021.09.17 - 2021.09.17

X