Kamarai tagi összefogással a gyermekekért

2021.05.04 | Hajdú-Bihar, Hírek, Kamara, Területi szervezetek

Kamaránk társadalmi felelősségvállalási küldetése keretében gyűjtést szervez az Igazgyöngy Alapítvány részére (https://igazgyongyalapitvany.hu/). Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért a berettyóújfalui kistérségben. A jelenlegi generációval együtt dolgoznak azért, hogy a következő generációnak már ne kelljen ugyanezekkel a problémákkal szembesülnie.

„Mindenkinek jár egy boldog gyerekkor.

Még akkor is, ha valaki olyan körülmények közé születik,

ahol semmi sem adott egy normális élethez.”

Kérjük, segítsék a családok alapvető életkörülményeinek javítását és a gyerekek oktatásban való bent maradását az alábbi típusú tárgyi adományok felajánlásával:

  • működőképes, megunt, használt okostelefonok töltőkkel – az oktatásban való maradásban, az alapvető információkhoz jutásban, a családok és az Alapítvány közötti kapcsolattartásban egyaránt nélkülözhetetlenek. (A működésképtelen, használhatatlan, régi mobiltelefonokat továbbra is a kamarai gyűjtőpontokon adhatják le, a Passzold vissza Tesó! kezdeményezés keretében!)
  • jó állapotú, működőképes hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, palackos gáztűzhely, keverőtárcsás mosógép, centrifuga, fatüzelésű kályha
  • iskolai tanszerek: tolltartók, íróeszközök, füzetek, rajzfelszerelések, tornafelszerelések
  • jó állapotú, tiszta gyermekruházat, 128 cm mérettől 170 cm-ig, cipők: 28-as mérettől

Mikor indul a gyűjtés és meddig tart? Április 26. – szeptember 6.

Hol lehet leadni az adományokat?

  • a nagy terjedelmű, nehéz háztartási gépeket és ruhaadományokat az Igazgyöngy Alapítvánnyal egyeztetett időpontban, az Alapítvány telephelyén tudják átadni:

4100 Berettyóújfalu, Sinka utca 7.

E-mail: adomany@igazgyongyalapitvany.hu

Telefon: +36 30 4175859 (Karancsi Anita)

  • a kisebb terjedelmű adományok – tanszerek és a működőképes okostelefonok – lezárt dobozokban a Kamaránk debreceni székházában és 5 területi irodájában is leadhatók, előzetesen egyeztetett időpontban. Ezeket az adományokat a gyűjtés végén, egy tételben juttatjuk el az Alapítványhoz.

Amennyiben a felsoroltakon kívül más adományt vagy segítséget tudnának felajánlani, kérjük, lépjenek kapcsolatba az Alapítvány munkatársaival az adomany@igazgyongyalapitvany.hu e-mail címen.

A HBKIK által indított gyűjtéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:

Czirbik Milán
+36 20 618 2102
czirbik.milan@hbkik.hu

Share This
X