Társadalmi felelősségvállalás – Egészségügy

Életmentő készüléket adományozott a Kamara

Életmentő készüléket adományozott a Kamara

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 3 millió forintot meghaladó értékű Lifepak 20E típusú professzionális defibrillátort adományozott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Járványkórház újonnan kialakított, 7 ágyas intenzív osztálya részére. Az eszközt kimondottan a COVID intenzív osztályon állítják használatba.

Egészségvédelem Hajdúnánáson kamarai támogatással

Egészségvédelem Hajdúnánáson kamarai támogatással

Mint arról májusban hírt adtunk, egymillió forint összegű támogatással járult hozzá a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúnánáson a koronavírus járvány elleni védekezéshez. Az összegből elsőként a Hajdúnánási Óvoda tagintézményeiben kerültek beszerzésre fertőtlenítő lámpák, most pedig a városi rendelőintézetben helyezték üzembe a támogatásból megvásárolt levegő- és felületek sterilizálására is alkalmas eszközöket.

A hajdúnánási óvodások egészségvédelméért

A hajdúnánási óvodások egészségvédelméért

Mint arról májusban hírt adtunk, a Kamara egymillió forint összegű támogatással járult hozzá Hajdúnánáson a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. Az összegből elsőként a Hajdúnánási Óvoda tagintézményeibe szereztek be olyan fertőtlenítő lámpákat, melyek a levegő vírusoktól és baktériumoktól való megtisztításával járul hozzá a gyermekek egészségvédelméhez.

Kamarai támogatás Hajdúszoboszlónak a járvány elleni védekezésre

Kamarai támogatás Hajdúszoboszlónak a járvány elleni védekezésre

Április 23-án, Mészáros Sándor a HBKIK Hajdúszoboszlói Szervezetének elnöke, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében, Miklóssy Ferenc, a Kamara elnökének képviseletében egymillió forintról szóló támogató okiratot adott át Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló Város polgármesterének, amellyel a Kamara a koronavírus terjedésének megelőzését, a járvány elleni védekezést kívánja segíteni.

X