„Vállalkozzon okosan!” – ingyenes tananyag kkv-k számára

2021.10.29 | Gazdaság, Hírek

Figyelmükbe ajánljuk az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a Budapest Institute of Banking (BIB) által megvalósított, „Vállalkozzon okosan!” nevű ingyenes E-learning tananyagot.

Magyarország nemzetgazdaságának kiemelkedő kihívásaira válaszul készült el az eddigi legátfogóbb KKV-knak szóló INGYENES képzési csomag a BIB Zrt-nél, az EKKV e-learning, mely most újabb modullal bővül, a Szektoronkénti digitalizáció témakörében. A modul közvetlenül az alábbi oldalon érhető el: https://ekkv.hu/szektoronkénti-digitalizacio

A modul 2021. október 20-a óta éles a www.ekkv.hu honlapon, és választ ad arra, hogy milyen lehetőségeket és veszélyeket jelent a digitalizáció az agrárium, az alkatrészgyártás, az építőipar és a vendéglátás számára.

A képzés olyan ismereteket ad át, melyek hűen tükrözik a technológiai fejlődés jelenlegi állapotát, és a legkorszerűbb megoldásokat mutatja be. Ez inspirációt adhat a résztvevőknek, hogy egyes iparágakban, egyes funkcionális területeken milyen szintre lehetséges eljutni. A kurzus minden technikai megoldás esetén több érettségi szintet különböztet meg, mely segíti a résztvevők hosszútávú fejlesztési terveinek meghatározását.

A képzés során az adott szektorban aktív, magasan digitalizált magyar vállalatok képviselőivel készült interjúkat lehet meghallgatni a gyakorlati nehézségekről, lehetőségekről. Míg a kurzus szerzői mély elméleti megalapozottsággal állították össze a tematikát, a modul tartalma azonban elsősorban gyakorlati szemléletű. A tananyagban egyaránt bemutatásra kerülnek üzleti jó gyakorlatok, esettanulmányok, illetve fejlesztési javaslatok is. A digitalizáció területén megannyi szolgáltató található, a kurzus gyakorlati szemlélete miatt több ilyen szolgáltatót is meg fog említeni, azonban egyik mellett sem kötelezi el magát.

A szóban forgó képzés moduláris és modulokon belül is jól tagolt, így saját tempóban, akár 1-2 órás időszakonként, az érdeklődés sorrendjében is elvégezhető. Az ingyenes tananyag elkezdésére regisztrációt követően folyamatosan van lehetőség a következő oldalon: www.ekkv.hu

Forrás: kemkik.hu

Share This
X