Webináriumot tartott a Kamara és a NAV

2021.02.24 | COVID-19, Gazdaság, Hajdú-Bihar, Hírek, Kamara

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzeti Adó- ás Vámhivatallal közösen online szakmai előadást (webináriumot) szervezett 2021. február 24-én a vállalkozásokat, illetve a vállalkozások működését érintő 2021. évi adóügyi törvényváltozásokról és a NAV Online Számla 3.0 témakörében.

A Vállalkozói Akadémia rendezvénysorozat keretében tartott ingyenes előadásokat mindig nagy érdeklődés övezi, ez alól a szerdai sem képezett kivételt, ugyanis több mint 150-en jelentkeztek a kamarai webináriumra.

Az élő esemény virtuális résztvevői első kézből kaptak tájékoztatást a NAV szakértőitől az aktuális és legfontosabb információkról.

Nagyné Nagy Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági és pénzügyi osztályvezetőjének köszöntőjét követően Kovács Annamária, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó és Vámigazgatóságának Nyilvántartási főosztályvezetője, Szekér Csaba István alezredes, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Jövedéki és Rendészeti Eljárási osztályvezetője, valamint Józsa Éva, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó és Vámigazgatóságának ügyfélkapcsolati referense mutatta be a 2021. évi adótörvény-változásokat.

A részletes prezentációk során szó volt az SZJA, a KATA, a Társasági adó, az ÁFA, az Online Számla 3.0 rendszer és a jövedéki adótörvény 2021. évi újdonságairól.

Az előadásokat követően konzultáció következett: az online hallgatóság chat formájában kérdezhetett a NAV szakembereitől.

Képgaléria: Vállalkozói Akadémia webinárium a Kamarában

Fotók: Czirbik Milán, HBKIK

Share This
X