Széchenyi Lízing GO!

2021.09.02 | COVID-19, Gazdaság, Hajdú-Bihar, Hírek, Kamara, Területi szervezetek

A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások újraindítását segítő, minimum 1 millió, maximum 1 milliárd forint összegű lízingkonstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.

Előnyei:

  • akár kezdő vállalkozások is igényelhetik,
  • kiemelt mértékű állami kamat- és kezelési költségtámogatás,
  • kérelemtervezetét online is elindíthatja,
  • maximum 1 milliárd forint finanszírozott összeg,
  • akár 10 éves futamidő

 

Minden olyan kkv jogosult igényelni, amely nem rendelkezik lejárt köztartozással, sem lejárt hiteltartozással és megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzat Lízingszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek.

A lízing futamideje minimum 1, maximum 10 év. A lízing törlesztésének megkezdésére a türelmi időt (maximum 15 hónap) követően kerül sor. A Széchenyi Lízing GO!-hoz biztosított állami támogatásnak köszönhetően a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 0,5%/év.

A lízing valamennyi költségét és díját részletesen a Széchenyi Lízing GO! kondíciós listája tartalmazza.

A lízing biztosítékai: magánszemély készfizető kezességvállalásának előírása a finanszírozó által opcionális, amennyiben az ügylet „fedezettsége” a bírálat eredményeképpen eléri az 50 %-ot. Ha a fedezettség nem éri el az 50 %-ot, akkor magánszemély kezes kötelezően bevonásra kerül a finanszírozó által. Kamaránk a Széchenyi Lízing GO! lízingkonstrukció igénylése keretében végzi a lízingkérelem előkészítését, formai és kizáró feltételek egy részének ellenőrzését, valamint a lízingtermékhez kapcsolódóan szaktanácsadással áll a vállalkozók szíves rendelkezésére.

A júliusban bevezetett, új Széchenyi Kártya GO! konstrukciókra vonatkozó részletes információk elérhetőek honlapunkon.

Share This