Kamarai tagunk jelentős elismerésekben részesült

2021.09.16 | Gazdaság, Hajdú-Bihar, Hírek, Kamara

A Trans-Sped több mint három évtizedes tevékenységéért jelentős elismerésekben részesült.

Fülöp Zsolt, a Trans-Sped ügyvezető igazgatója számára Áder János köztársasági elnök Magyar Ezüst Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetést adományozott augusztus 20. alkalmából, mellyel a nemzetközi szállítmányozás, valamint a logisztikai szolgáltatások területén végzett több évtizedes vállalatvezetői tevékenységét ismerték el.

A Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködése több évtizede meghatározó. Külön öröm számunkra, hogy kamaránk 1. sz. tagsági számmal rendelkező tagjának vezetője kapta ezt a kitüntetést.

FulopSzabolcs ugyvezeto

A Cégcsoport szeptemberben pedig győztesként végzett a K&H Bank családi vállalatok kiválósági díjának “családi értékek és sikeres generációváltás” kategóriájában. A családi vállalatok kiválósági díjat magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára hirdetik meg évről évre, ezzel támogatva és elismerve azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt. Az elismerést a Cégcsoport azzal érdemelte ki, hogy a családon belüli gyors döntéshozatalnak és a dolgozók átlagon felüli elkötelezettségének köszönhetően rugalmasan tudtak reagálni a piaci igényekre, de egyben hűek maradtak értékeikhez. A kiválósági díjat Fülöp Szabolcs ügyvezető (képünkön) vette át.

Gratulálunk kamarai tagunk kitüntetéséhez és sikeréhez!

Share This
X