Pályázati Fórum Hajdúszoboszlón

2019.11.26 | Hírek

A HBKIK Hajdúszoboszlói Területi Szervezete és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. pályázati fórumot rendezett november 25-én a Hungarospa Thermal Hotel konferenciatermében, ahol a 2014-2020-as tervezési időszak keretében megjelenő európai uniós pályázatokról nyújtottak tájékoztatást az érdeklődő vállalkozások számára.

A vállalkozók számára térítésmentes részvételi lehetőséget kínáló szakmai rendezvényt Mészáros Sándor, a HBKIK Hajdúszoboszlói Területi Szervezetének elnöke nyitotta meg.

A fórumon a szakértők bemutatták a Széchenyi Programiroda tevékenységét és szolgáltatásait, valamint az aktuális pályázati lehetőségeket, majd ismertették a fiatalok és álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatását célzó, valamint az új gyakornoki programot.

Tájékoztatást nyújtottak a mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető, a megújuló energia használatát, az energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések valamint a napelemes rendszerek telepítésének támogatási lehetőségeiről is. Ezt követően a vállalkozók tájékozódhattak a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatását célzó pályázatokról is, majd személyes konzultációval zárult a fórum, mely a résztvevők visszajelzései szerint igen hasznosnak, informatívnak bizonyult.

Share This
X