Webináriumot tartott a Kamara a fogyasztóvédelmi jogszabályváltozásokról

2021.01.21 | Gazdaság, Hajdú-Bihar, Hírek, Kamara

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes, online szakmai előadást szervezett a vállalkozások számára 2021. január 21-én. A webinárium fókuszában ezúttal több, január 1-től megváltozott fogyasztóvédelmi jogszabályi változás állt, elősegítve a felkészülést a megváltozott jogszabályi környezetre.

A díjmentes, előzetes regisztrációhoz kötött online tájékoztatót nagy érdeklődés övezte: több mint 250-en jelentkeztek a kamarai webináriumra.

Az előadás során Dr. Hajnal Zsolt, a – Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózatot is működtető – Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének elnöke, a Debreceni Egyetem Állam és Jogtudományi Karának oktatója és egyetemi adjunktusa, a Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület elnöke bemutatta a legfontosabb jogszabályi változásokat, melyek legnagyobb része a szavatossági, jótállási, reklamáció-ügyintézési szabályokat, valamint a fogyasztóvédelmi hatóság ezekkel kapcsolatos ellenőrzési hatáskörét érintik.

A webinárium zárásaként a résztvevők chat formájában kérdezhettek a szakembertől, aki számos kérdésre adott hasznos választ.

A Kamara január 28-án újabb webináriumot szervez – ezúttal a Széchenyi Programirodával közösen – a 2021-2027 közti Európai Uniós pályázati forrásokról és a COVID-19 járvány miatti gazdasági nehézségek kezelésére, a kedvezőtlen gazdasági hatások enyhítése érdekében kialakított – és továbbra is elérhető – Széchenyi Kártya Program hiteltermékekről.

Képgaléria: kamarai webinárium a fogyasztóvédelmi jogszabályváltozásokról

 

Fotók: Czirbik Milán, HBKIK

Share This
X