Üdvözöljük a

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tájékoztató rendezvény a KKV-k munkahelyteremtő beruházásainak támogatásáról

2018. augusztus 21.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával együttműködésben tájékoztató rendezvényt szervez a „KKV-k munkahelyteremtő beruházásainak támogatása” című pályázati kiírásról augusztus 28-án.

Nemzetközi üzletember-találkozó és díjátadás a Farmer Expón

2018. augusztus 17.

A 27. Farmer Expo nyitónapján, augusztus 17-én, pénteken tartották meg a Kamara Enterprise Europe Network irodája, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. szervezésében azt a nemzetközi (magyar-ukrán-román) üzletember találkozót, melyre a két országból mintegy húsz cég és intézmény 24 képviselője érkezett.

NAV: Az adózón múlik, lesz-e bírság

2018. augusztus 17.

Augusztustól az adózó magatartásán múlik, hogy kap-e bírságot a NAV-tól az elmulasztott, vagy késedelmes, hibás online számlaadat-szolgáltatás miatt. Amennyiben minden tőle telhetőt megtett az adatszolgáltatás teljesítése érdekében, akár mentesülhet is a szankció alól.

Konzultáció Afrikáról - Fókuszban Angola és Kenya

2018. augusztus 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2018. augusztus 31-én „Konzultáció Afrikáról - Fókuszban Angola és Kenya” címmel rendezvényt szervez. Az eseményen Magyarország nagykövetei adnak tájékoztatást az afrikai országok, kiemelten Angola és Kenya iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Pályázatot hirdet az MKIK a Gyakorlati Oktatói Vizsgabizottsági Elnökök és Tagok Országos Névjegyzékébe történő felvételre

2018. augusztus 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2018. augusztus 8-ai egységes megjelentetési dátummal pályázatot hirdet a Kamarai Gyakorlati Oktatói Vizsgabizottsági Elnökök és Tagok Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

Sporteszközökkel a terápiás fejlesztésért

2018. augusztus 13.

A HBKIK számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, valamint az olyan tevékenységek ösztönzése és támogatása, melyek nem csupán gazdasági, hanem társadalmi fejlődést is eredményeznek. Ezúttal a hajdúnánási Mi Érted Élünk Egyesület számára nyújtott a Kamara támogatást, melynek köszönhetően az egyesület torna- és sporteszközöket tudott beszerezni, elősegítve a fogyatékkal élő vagy hátrányos helyzetű gyermekek terápiás fejlesztését.

A Kamara is díjazta a legjobbakat a VII. Hajdúsági Expón

2018. augusztus 13.

Augusztus 10-én, pénteken nyitotta meg kapuit Hajdúböszörményben a VII. Hajdúsági Expo, Ipari, Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Erdészeti Gépkiállítás és Termékbemutató.

SPACE 2018 Planet Livestock - Nemzetközi üzletember találkozó

2018. augusztus 10.

Hozza ki a legtöbbet a SPACE 2018 kiállításon való részvételéből! Regisztráljon előre leszervezett tárgyalásokra, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb üzleti vagy éppen technológiai partnert!

EXPOGAST Nemzetközi üzletember találkozó

2018. augusztus 6.

A Luxemburgi Nagyhercegség Kereskedelmi Kamarájának Enterprise Europe Network irodája 2018. november 26-28. között nemzetközi üzletember találkozót szervez. A találkozóra az egyik legjelentősebb nemzetközi gasztronómiai és kulináris művészeti kiállítás, az EXPOGAST ideje alatt kerül sor.

II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőhegyesen

2018. augusztus 6.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) immár második alkalommal rendezi meg a „NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow” című szakmai rendezvényét.

 

Volt, aki csomagolt dióval érkezett

2018. augusztus 17.

Az asztalok egyik végén a külföldi vendég, míg a másikon a hazai partner foglalt helyet.

 

A 27. Farmer Expo számos szakmai programja közül is kiemelkedett az a nemzetközi (magyar-ukrán-román) üzletember-találkozó, melynek (a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. szervezésében) pénteken a Magház adott otthont.

„Tudás nélkül nem haladunk”

2018. augusztus 17.

Négy nap, tíz rendezvény, 300 kiállító, 17 ezer négyzetméteren, és vélhetően több tízezer látogató – ezek az idei Farmer Expo főbb számai, melynek ünnepélyes megnyitóján részt vett Nagy István agrárminiszter is.

Ingyenes Google előadás a Kamarában: fókuszban a YouTube - tartalom marketing

2018. augusztus 16.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével ismét ingyenes előadást tart a Google Magyarország Debrecenben. A hivatalos YouTube márkacsatornánk a saját "TV-csatornánk"! Hogyan és miért építsünk stratégiát? Hogyan használjuk itt a videotartalmat a márkánk, szolgáltatásunk, termékeink ismertségének növelésére? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ, akik ellátogatnak szeptember 6-án a Kamarába.

Szakmai út Bajorországba a Magyar Startup Ökoszisztéma szereplői számára a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szervezésében

2018. augusztus 16.

Szeretné megismerni a vállalkozói környezetet Bajorországban?

Szívesen felvenne kapcsolatot bajor startup vállalkozásokkal?

Szeretne többet tudni arról, milyen lehetőségeket kínál startup cégek számára Németország egyik legerősebb gazdasággal rendelkező tartománya?

Újraterveztük a pályát

2018. augusztus 14.

Eredményesen zajlott le a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Továbbtanulás újratervezve” elnevezésű programja, amelynek keretében ingyenes, személyre szabott, egyéni pályaválasztási tanácsadást nyújtottunk azon fiatalok részére, akik nem nyertek felvételt az általuk választott felsőoktatási intézményekbe, de nem tettek le továbbtanulási szándékukról, és – a tanácsadás keretében megszerezhető információk és feltérképezett preferenciák, motivációk birtokában – érdeklődtek a szakképzési lehetőségek iránt.

Debreczeni mézes-mázas - 200 éves édes hagyomány

2018. augusztus 13.

Egy példa nélküli összefogás eredményeként a több mint 200 éves debreceni cukrászat hagyományát öregbítve idén a virágkarneválra több kézműves cukrász, egy mézeskalácsos népi iparművész és egy séf közösen megalkotta Debrecen város tortáját.

Pályázatot hirdettek a Közbeszerzési Nívódíj 2018 elnyerésére

2018. augusztus 10.

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdetett meg a Közbeszerzési Nívódíj – 2018 elnyerésére. A Díj célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

Mezőgazdasági és Technológiai Kiállítás Törökországban

2018. augusztus 8.

A Samsun-i Kereskedelmi és Iparkamara 2018. szeptember 26-30. között szervezi meg a IV. Samsuni Mezőgazdasági és Technológiai Kiállítást. Az évente megrendezésre kerülő kiállításra több mint 50.000 látogató és több mint 110 résztvevő érkezik a világ számos pontjáról. A kiállítás ideje alatt, 2018. szeptember 27-28. között nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor.

XXII. Élelmiszeripari, Mezőgazdasági és Általános Kiállítás és Vásár Békéscsabán

2018. augusztus 6.

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a XXII. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely mára a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává nőtte ki magát.

Farmer Expo; miniszteri vizittel

2018. augusztus 2.

Nemzetközi üzletember-találkozó is színesíti a programot, a kereskedelmi és iparkamara jóvoltából.